Wij zijn bereikbaar op 06-532 178 19 |grootdakwerken@hotmail.com
Dakwerk Renovatie2018-12-22T20:16:55+01:00

Dakwerk Renovatie

Heeft u lekkage of ziet uw dak er slecht uit? Laat het dan zo snel mogelijk inspecteren of repareren en voorkom gevolgschade. De meest voorkomende oorzaak van een lekkage is dat er te lang onvoldoende onderhoud is gepleegd. Ook ontstaan er na verloop van tijd zwakke plekken in de dakbedekking door ouderdom, maar invloeden van buitenaf zoals wind, regen, zon en verontreiniging spelen een rol bij de conditie van uw dak.

Op uw verzoek kan uw dak gratis worden geïnspecteerd en zal er een vrijblijvende offerte worden opgemaakt voor de werkzaamheden en materialen. Samen zorgen we ervoor dat uw dak weer doet wat hij moet doen: uw huis of bedrijf beschermen tegen alle (weers-)invloeden van buitenaf. Uw dak is immers een van de meest kwetsbare gedeeltes van het gebouw.

Groot Dakwerken renoveert uw dak gedeeltelijk of compleet. Zowel de dakbedekking zelf als uw boeidelen, ontluchtingen, afvoeren kunnen zo nodig worden vervangen. Wij gebruiken alleen de allerbeste materialen zodat u zo lang mogelijk van een uitstekend dak kunt genieten. Om deze reden durven wij bij Groot Dakwerken 10 jaar garantie te geven op de dakbedekking.

Heeft u lekkages of bent u onzeker over de staat waarin uw dak verkeerd, vraag dan vrijblijvend een dakofferte aan. Geef uw dak de zorg die het nodig heeft! Wij helpen u daar graag bij. Heeft u vragen of wilt u weten wat voor uw dak de mogelijkheden zijn? Laat het ons weten.